La Sínia Batadet tindrà nova herba a partir de desembre

El camp del SEL Vilanova està sent, per fi, renovat i replantat

RugbyCat

Fotografia de SEL Vilanova

El sanejament de la Sínia Batadet

Queden poques setmanes perquè el SEL Vilanova pugui estrenar, finalment, un camp de rugby en condicions. L’estadi de la Sínia Batadet (com tants d’altres envoltat per pistes d’atletisme) vol deixar enrere la sorra, la pols i les males herbes. L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (que és el gestor i titular de la instal·lació) està duent a terme treballs de sanejament de l’herba per tal d’arreglar, d’una vegada per totes, el lamentable estat en què es trobava.

sinia_batadet_rugbycat
Una imatge de l’estat del terreny de joc de l’agost del 2015. Foto SEL Vilanova

El terreny de joc està sent allisat, s’hi estan aportant terres noves i s’està replantant nova herba natural que, a priori, mantindrà la bona qualitat gràcies a un sistema de rec mòbil també nou. Està previst que aquesta renovació finalitzi a principis del mes de desembre, i mentrestant el SEL Vilanova ha estat jugant i juga els partits al camp de Santa Bàrbara de Sitges i entrena en dues instal·lacions de la ciutat compartides amb el futbol.

vilanova_cast_categories_rugbycat
Santa Bàrbara ha acollit els partits de local del SEL. Foto SEL Vilanova

Així doncs, Vilanova i la Geltrú gaudirà, per fi, d’un camp digne després de molts anys de reivindicacions per part del SEL, que compartia amb la Mar Bella dels Enginyers (abans de ser rehabilitada) el dubtós honor de ser un dels pitjors camps de rugby de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *