“La situació de la Mar Bella és insostenible i requereix una solució urgent”

Jaume Mora, president del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, es posiciona en favor d’un canvi a la Mar Bella

Francesc Gómez

Fotografia de Jaume Andreu

El més calent és a l’aigüera, que se sol dir, i quan fa poques hores que l’Ajuntament de Barcelona ha decidit aturar les obres per posar gespa artificial a la Mar Bella, les primeres veus en favor del canvi al camp de rugby del Poblenou ja han sortit.

El president del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (el CEEB, gestor de les instal·lacions de la Mar Bella) Jaume Mora s’ha mullat en contra de la decisió d’aturar les obres: “La posició del CEEB és que la situació del camp és insostenible i requereix una solució urgent” ha afirmat el principal dirigent del consell.

ber_murcia_mb_rugbycat
Imatge d’un partit del mes de desembre entre els Enginyers i el Múrcia. Foto Aram Prats

“Sigui com sigui s’ha de tirar endavant un projecte de renovació de la gespa, és inviable que continuï en aquestes condicions” ha afegit Mora. I és que el pèssim estat del terreny de joc el converteix en un sorral al cap de dues setmanes que comencin els entrenaments (o que s’hagi replantat l’herba) i en un fangar ple de bassals els dies de pluja.

“Com s’ha pogut comprovar, l’estat del camp ha estat motiu de nombroses lesions entre els practicants del rugby” afirmava el president del CEEB. El principal problema del mal estat del terreny de joc és que suposa un perill per a la integritat física dels jugadors, provocant en la present temporada 75 lesions en el conjunt dels Enginyers, 10 de les quals han hagut de passar per quiròfan (segons dades del club poblenoví).

La pilota és ara a la teulada de l’Ajuntament de Barcelona, que és a temps de repensar-s’ho i reactivar les obres d’un projecte que havia d’iniciar-se en tres setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *