La Teixonera renovarà el terreny de joc

El camp barceloní farà obres el mes de juny per adaptar-se a l’homologació de Divisió d’Honor

L’ampliació de les mides i la renovació de la gespa seran les principals novetats

Francesc Gómez

Fotografia d’Edu Rois 

Un pedaç útil i necessari

Una de les principals preocupacions del Barça es resoldrà, almenys de manera parcial, el mes de juny. La Teixonera finalment farà les obres de renovació del camp que es demanaven per poder jugar a la Divisió d’Honor, ja que el proper mes de juny s’ampliaran les mesures del camp i s’instal·larà una gespa artificial nova.

quimic_begues_rugbycat
Químic i Barça comparteixen camp. Foto Edu Rois

Entre les novetats també s’inclourà un nou sistema de reg i d’il·luminació, i s’aprofitarà la gespa actual per acomodar les zones laterals i posteriors al rectangle de joc per habilitar zones útils per altres usos (escalfar, per exemple).

Aquesta serà la primera fase de les obres, que s’iniciaran (en principi) el mes de juny i haurien d’estar acabades abans de setembre. En una segona fase, està previst que també s’arreglin alguns dels desperfectes dels “vestidors” de la Teixonera, que bàsicament són contenidors habilitats amb dutxes.

fcb_burgos_teixonera_rugbycat
El Barça salva els mobles amb la reforma de la Teixonera. Foto Edu Rois

Amb aquestes mesures, el Químic i el Barça  podran gaudir almenys d’un terreny de joc renovat i adaptat al segle XXI. Per als culers la reforma suposa poder jugar la temporada que ve a la Teixonera, quelcom que no estava gens clar ja que el camp de la Vall d’Hebron no complia els requisits d’homologació de la FER.

Aquestes obres, però, han de ser tan sols un pedaç, doncs un dels dos equips catalans de la Divisió d’Honor no pot conformar-se amb un camp sense grades, vestidors ni instal·lacions dignes. La lluita continua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *