La temporada 2018/19 arrenca amb rècord d’inscripcions a Catalunya

130 equips de sènior masculí, S18, S16 i S14 s’han inscrit en l’inici de curs

Suposa el màxim de conjunts de tota la història del rugby català

FCR

Fotografia de Jaume Andreu

Inici de rècord

La temporada 2018/19 arrencarà amb un rècord en el rugby català: el nombre d’equips inscrits. Per primera vegada en la història del rugby a Catalunya s’han inscrit un total de 130 conjunts a les modalitats de Sènior masculí i femení, Sots-18, Sots-16 i Sots-14.

En comparació amb la passada campanya suposa un creixement de setze equips, molts dels quals provenen de les lligues de desenvolupament que la Federació Catalana de Rugby ha impulsat els darrers tres cursos amb la intenció de donar minuts de joc als conjunts més novells o amb problemes d’efectius. Enguany aquestes lligues de desenvolupament compten, de moment, amb onze conjunts inscrits.

Aquestes competicions de trancisió han servit per a què, sobretot en el sènior femení, s’hagin apuntat conjunts com el Barça, el Sitges o el Cornellà. Respecte a les novetats, els Cocodrils RC i els Quebrantahuesos aragonesos debutaran enguany a la categoria de sènior masculí i el Shamrock mallorquí i el VPC Andorra al femení.

Equips inscrits curs 2018/19:

Sènior masculí: 45

Sènior femení: 21

Sots-18: 16

Sots-16: 27

Sots-14: 21

Lligues de desenvolupament: 11

D’aquesta manera, el rugby català comença la temporada amb l’optimisme que aporten aquestes dades, significatives del creixement de l’ovalada a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *