La Universitat de Barcelona cedeix a llarg plaç el Camp del Sitari a la Fundació Damm i deixa el CEU en una situació límit

RugbyCat

Fotografia de Juan Carlos Gómez

Ahir al vespre va saltar una noticia bomba a les Pistes del Sitari. La Universitat de Barcelona va comunicar al vespre al president del CEU, Toni Roig, que ha arribat a un acord amb la Fundació Damm per cedir-li el camp de rugby de les seves instal·lacions esportives durant els propers 30 anys, com també han confirmat fonts directes de la Universitat de Barcelona.

La notícia va sorprendre al màxim dirigent del CEU, que no esperava una decisió d’aquest calibre tan aviat: “Sabia que un dia o altre podia passar (havien existit rumors de l’interès per part del Barça de comprar els terrenys), però no amb aquesta rapidesa. Ara no tenim marge per buscar alternatives, doncs hem d’abandonar les instal·lacions l’1 d’agost”.

Toni Roig, a més, lamenta la falta d’informació que ha patit per part del rectorat de la UB: “El rectorat no ens ha dit oficialment res abans de prendre aquesta decisió, ho ha fet tot d’amagat. Havíem parlat amb la Damm, però ens van dir que no ens preocupéssim, que l’acord no seria imminent. En tot cas, ens reunirem dilluns amb la Damm i espero que dimecres que ve amb el Rectorat de la UB”.

A falta de saber la versió oficial de la Universitat de Barcelona, amb qui rugbycat.cat s’ha posat en contacte, la possible transformació del camp del Sitari en un de futbol suposaria un cop molt dur al rugby de Barcelona, doncs dexaria la ciutat amb tan sols tres camps, La Foixarda, La Teixonera i La Mar Bella.

Seguirem atents a les actualitzacions d’aquesta notícia i a les declaracions de totes les parts implicades.

4 thoughts on “La Universitat de Barcelona cedeix a llarg plaç el Camp del Sitari a la Fundació Damm i deixa el CEU en una situació límit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *