L’Ajuntament de Barcelona atura el projecte de gespa artificial de la Mar Bella

Les pressions de l’atletisme han provocat que les obres per posar gespa artificial s’aturin

El CEEB ha comunicat aquest migdia als Enginyers que s’anul·lava el projecte a instàncies de l’Ajuntament

Francesc Gómez

Fotografia de Jaume Andreu

Un gerro d’aigua freda

El projecte per posar gespa artificial a la Mar Bella ha estat aturat aquest matí contra pronòsitc. Així ho ha comunicat el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB, que gestiona les instal·lacions de la Mar  Bella) als Enginyers del Poblenou, una hora després d’haver assegurat que el projecte tan sols podria ser anul·lat a intàncies de l’alcaldia de Barcelona.

De fet, avui s’havien de reunir el CEEB i l’IBE (Institut Barcelona Esports, òrgan gestor del CEEB) per decidir quina de les quatre propostes presentades per diferents constructores escollien per iniciar les obres, però una trucada inesperada ha posat el fre de mà.

mar_bella_pluja_rugbycat
La sorprenent negativa de l’Ajuntament de Barcelona ha deixat gelats als Enginyers. Foto Jaume Andreu

Segons apunten des dels Enginyers, les pressions dels dos clubs d’atletisme que comparteixen camp amb el rugby (el Canaletes i el Barcelona Atletisme) a les més altes instàncies polítiques haurien donat els seus fruits, dos dies després que aquestes dues entitats creessin una campanya de change.org reclamant que no es duessin a terme els canvis al rectangle de joc dels barcelonins.

Mediàticament la pressió no ha pogut ser efectiva, doncs questa petició amb prou feines supera les 1.000 firmes (1.042), mentre que la que van iniciar els Enginyers per contrarrestar-la ja en suma més de 2.200 (2.224). Tot apunta, doncs, que les relacions personals i les pressions individuals han estat determinants perquè l’Ajuntament de Barcelona decideixi congelar un projecte pressupostat i que s’havia d’iniciar a primers de juliol.

Un cop més, el rugby català rep un gerro d’aigua gelada des de la pròpia administració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *