L’Ajuntament de Barcelona fa balanç de la gestió feta amb el rugby a la ciutat

RugbyCat

Fotografia de Beto Miranda

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha presentat avui els diferents projectes i actuacions realitzades a l’entorn del rugby per part de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte ha servit també per presentar la primera edició del Torneig Internacional “Barcelona Beach Rugby”, que se celebrarà el proper cap de setmana a la platja de la Mar Bella.

Fandos ha repassat les ajudes fetes a l’esport de l’ovalada a la capital catalana darrerament, entre les que destaca la remodelació del camp de la Foixarda, que s’acomiadava a finals d’any de l’herba natural i ara gaudeix de gespa artificial després d’una inversió d’una mica més d’un milió d’euros.

Acompanyada pel president de l’Associació Rugby Barcelona, Jordi Homs, i per respresentants dels clubs de la ciutat, la Tinenta d’Alcalde ha tret pit de les gestions i ha assegurat que “l’Associació Rugby Barcelona és un exemple de com es construeix i creix l’esport a la nostra ciutat: feina conjunta entre els clubs i entitats de la ciutat i les institucions”.

En aquest sentit, Jordi Homs ha ressaltat “la implicació de l’Ajuntament per arribar a assolir aquest projecte, nascut de la mà dels clubs històrics del rugby barceloní ja fa 4 anys i que ara ja és una realitat”. Per la seva banda, Sergio Copetti, organitzador del “Barcelona Beach Rugby” també ha destacat “com Barcelona s’obre a noves oportunitats esportives, com ho és aques Torneig Internacional de Rugby Platja”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *