L’ARPN i el CNPN Enginyers oficialitzen la fusió dels dos clubs

RugbyCat

Fotografia de RugbyCat

La fusió dels dos equips del Poble Nou ja és una realitat. L’ARPN i el CNPN Enginyers han oficialitzat avui “la tornada a casa del club que es va escindir” segons paraules del president dels Enginyers, Jordi Homs. Davant de personalitats de l’Ajuntament de Barcelona, del Govern i el regidor del districte de Sant Martí, els dirigents de les dues entitats han escenificat l’acord perquè a la Mar Bella hi torni a jugar un sol conjunt.

Jose Vicente, president de l’ARPN, ha volgut remarcar que “hem treballat dur amb el rugby base des de l’inici. En cinc anys hem fet història al rugby català, arribant fins la Divisió d’Honor “B”. Hem practicat un rugby de nivell i ara hem de continuar i reforçar-lo amb la fusió. Ens uneixen el barri, les ganes de treballar i el rugby”.

El club resultant de la unió, que té sobre el paper unes 400 fitxes, vol “projectar-se, fer-se fort” ha assegurat Jordi Homs. “És una història que va començar malament però que afortunadament acaba bé. Ara necessitem una infraestuctura per créixer (en referència al camp que es construirà a Barcelona) i començar a treballar immediatament perquè qualli la fusió, sobretot a nivell esportiu”.

cnpn_arpn_jugadors
Els jugadors dels dos clubs, junts cinc anys després. Fotografia de CNPN Enginyers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *