L’Associació d’Amics del Rugby Català neix amb objectius ambiciosos i el dubte habitual del suport institucional

RugbyCat

Fotografia de FCR

L’Associació d’Amics del Rugby Català va fer la primera posada en escena oficial ahir a l’Antiga Fàbrica de l’Estrella Damm. Aquesta nova entitat, que agrupa tots aquells que tenen una vinculació amb l’esport de l’ovalada (ja sigui esportiva, laboral o merament d’afinitat) pretén ser una “eina a favor de la popularització i valorització del rugby, tant des d’un punt de vista esportiu com formatiu i de valors”.

En estreta col·laboració amb la Federació Catalana de Rugby (de fet cinc dels quinze membres de la Junta Directva són de la FCR), l’AARC ha volgut ajuntar personalitats del rugby català per al seu Comitè d’Honor. Format per il·lustres veterans com són David Moner o Jose Antonio Sancha, i per altres noms més coneguts com Alberto Malo o Oriol Ripol, aquest comitè busca donar visibilitat mediàtica amb els pesonatges més coneguts de l’ovalada catalana.

DHC
L’acte va servir per presentar la final de la DHC. Fotografia de FCR

Noms i galons a part, els objectius de l’AARC són els següents:

1- Implicar de forma directa i activa tots els clubs de rugby catalans.

2- Vincular a l’entitat l’actual la massa de més de 5.500 federats a la FCR.

3- Promoure la multiplicació d’aquesta xifra inicial.

4- Posar aquesta massa social al servei de l’obtenció de recursos.

5- Visualitzar els projectes que vol dur a terme l’AARC.

6- Ser presents als mitjans de comunicació i xarxes socials.

Ambicioses metes (es troba a faltar la promoció de nous espais per al rugby) les que s’ha marcat aquesta nova associació que vol dinamitzar (un cop més) l’emergència del rugby català per apropar-lo al nivell europeu, però que dependrà, com sempre, del suport polític, institucional i econòmic amb el que pugui comptar.

L’acte també va servir per presentar els equips de la final de la Divisió d’Honor Catalana que es jugarà aquest diumenge a les 12:30h a La Foixarda de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *