Leones i Leonas preparen Sydney amb Pol Pla, Maria Losada, Eli Martínez, Raquel Garcia i Bàrbara Pla

Les Osses María Ribera i María Casado també són a Madrid entrenant per a la primera cita de sevens de l’any

RugbyCat

Fotografia de JFS, FER

Cinc catalans preparen la cita de Sydney

Les seleccions espanyoles masculina i femenina preparen des d’aquest passat dilluns 8 de gener el primer torneig de rugby a VII de l’any 2018. Tant Leones com Leonas han començat amb bon peu el circuit mundial de sevens: els nois han sumat dues desenes posicions a Dubai i Cape Town que els permeten restar tranquils al desè graó de la classificació amb 12 punts més que Rússia, el cuer, mentre les noies gaudeixen de la setena plaça aconseguida a Dubai, l’únic torneig que s’ha celebrat en categoria femenina (en juguen cinc enlloc dels deu masculins).

pol_pla_jjoo_rugbycat
Pol Pla és una peça fonamental per als Leones. Foto FER

Per als Leones, Pablo Feijoo ha convocat 17 jugadors per aquesta concentració prèvia que durarà fins el dia 20, entre els quals hi ha el fixe Pol Pla, màxim anotador de la selecció estatal amb set marques. Qui no serà a la cita australiana serà l’altre velocista de l’equip, l’alacantí Javier Carrión, que no podrà ajudar els seus companys a Sydney, on els vermells se les veuran a la fase de grups amb Sud-Àfrica, Anglaterra i Papua Nova Guinea (selecció convidada).

Més representació catalana tindran les noies, que preparen el segon torneig amb fins a quatre jugadores catalanes: Eli Martínez (GEiEG), Bàrbara Pla (Getxo), i Maria Losada i Raquel Garcia (INEF Barcelona) s’entrenen sota les ordres de Pedro de Matías, acompanyades també de les inefes María Ribera i María Casado.

barbara_pla_lasvegas_rugbycat
Bàrbara Pla va aconseguir tres marques a Dubai. Foto FER

La convocatòria final de les Leonas desperta més incògnites, doncs el seleccionador treballa amb un grup de 19 jugadores que s’haurà de reduir a les 12 finals per viatjar a la ciutat australiana. En aquest segon torneig de les sèries, Espanya està enquadrada amb Austràlia, França i Papua Nova Guinea, un grup dur que les obligarà a oferir la seva millor versió si volen repetir classificació per als quarts de final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *