Les Bès7ies competiran a les ESP7S Series de Valladolid i València

Àxel Serrano ha donat a conèixer el llistat de dotze jugadors per a Valladolid

Les Bès7ies volen competir per l’or en la primera edició de les ESP7S Series

FCR

Fotografia de Benidorm 7s

Primera prova per a les Bès7ies

La selecció catalana masculina de rugby a VII (les Bès7ies) es posen en marxa aquest cap de setmana. El conjunt que entrena Àxel Serrano viatja a Valladolid en la primera edició de les Espanya Sevens Series, una competició que ha creat la Federació Espanyola de Rugby per fomentar i potenciar la modalitat olímpica de sevens.

En aquesta edició inaugural hi hauran dues seus, Valladolid i València, el proper cap de setmana i el del  15 i 16 de juny, i hi participaran vuit equips: tres de la Divisió d’Honor espanyola: Salvador, VRAC i Ordizia, tres de la DHB; Arquitectura, Bera Bera i Ingenieros Industriales, i dues seleccions: la madrilenya i les Bès7ies.

54516519_10157105536664288_1951951911775109120_o
Les Bès7ies s’entrenen des del mes de març. Foto FCR

Els nois del conjunt català han estat enquadrats al grup B juntament amb Salvador, Ordizia i Industriales, i cercaran acabar primers o segons de grup per jugar l’endemà les semifinals d’Or (que permeten la disputa pel títol de les sèries). En cas de finalitzar tercers o quarts, diumenge jugarien per la cinquena plaça del campionat.

Pel que fa al campió global de les sèries, en funció de la posició en què s’acabi se sumaran més o menys punts (veure taula), i després de la sèrie de València es mirarà la classificació per determinar-ne el vencedor.

puntuacio series masc

Els convocats

Per a Valladolid, el seleccionador Àxel Serrano ha confeccionat una llista de dotze jugadors amb els quals ha estat entrenant des de mitjans del mes de març. Amb majoria de noms procedents de la Santboiana i el Sant Cugat, també el Gòtics, el Barça, el BUC i el Poble Nou tindran representació en una convocatòria que combina la joventut i jugadors contrastats a la DH i la DHB.

UE Santboiana: Hugo Pichot, Alberto Millan, Martí Vicente, Nico Francisquelo

CR Sant Cugat: Pablo Ortiz,  Josep Serres, César Ocampo

Gòtics RC: Rafa Nogales, Gabriel Nogales

Barça Rugby: Arti Kovalenko

BUC: Santi Silva

CN Poble Nou: Pau Anguita

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *