Les Bès7ies, nova imatge de la selecció catalana de rugby a VII

La FCR aposta per un nou logo i disseny de samarreta per a la selecció de sevens

FCR

Fotografia de Diego Dolan i Neil Kennedy

Benvingudes les Bès7ies

La selecció catalana de rugby a VII jugarà a partir d’ara sota el nom de Bès7ies, una imatge i identitat noves que servirà per a les màximes categories sènior del seven català, una de les apostes més fermes de la Federació Catalana de Rugby.

besties_fons
El nou logo de la selecció de sevens

La FCR ha decidit reformular la identitat dels combinats de rugby a VII amb el nom de Bèsties (Bès7ies), en referència al conjunt d’animals (reals i fantàstsics o mitològics) que conformen el bestiari popular català, i concretament s’ha escollit el boc com a marca representativa de la selecció catalana de rugby a VII.

segona_equipa
El gris predomina a la segona equipació. Foto Diego Dolan

Les noves equipacions, de la marca Kaurivan estrenar-se ja al Benidorm Sevens el passat cap de setmana, quan les noies i els nois de la seven van partiticpar en el torneig de la Vila Joiosa. Allà es van poder veure els dos dissenys de samarreta, un de colors càlids (vermells, taronges i grocs) i un altre (la segona equipació) de colors grisos.

Els tons vermells protagonitzen la nova samarreta. Foto Neil Kennedy

Totes dues seleccions compten amb el patrocini de Vueling, que ha decidit donar suport també a la selecció catalana de rugby a VII.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *