Les Leonas passen per sobre de Bèlgica en l’estrena del Campionat d’Europa

La selecció espanyola ha passat per sobre de Bèlgica

RugbyCat

Fotografia de FER

ESPANYA 76(b) – 0 BÈLGICA

La selecció espanyola femenina ha viscut el debut somiat davant Bèlgica en el Campionat d’Europa que s’està disputant a Madrid. Les Leonas han passat per sobre de les rivals amb un impressionant 76 a 0, sense deixar marge a especulacions: les de Jose Antonio Barrio volen la copa de campiones.

A la primera meitat, la catalana Bàrbara Pla ha estrenat l’eletrònic. El try de l’arriere ha estat seguit pels de Patricia García, Amaia Erbina, Iera Echebarría, Marina Bravo, Vanesa Rial i Isabel Rico ja abans del descans, al que s’ha arribat amb un 56 a 0.

La segona meitat ha seguit la mateixa tònica, amb les Leonas clavant a Bèlgica quatre assajos més per rubricar un triomf impecable i el liderat del Grup B. El proper partit de les de vermell, que tancarà la fase de grups, serà el diumenge dia 9 davant la República Txeca. Pel que fa a l’altra banda del quadre (al grup A), Holanda ha derrotat a Suïssa per 0 a 55.

Espanya ha jugat amb:

  1. Isabel Rico 2. Aroa González(c) 3. Laura Delgado 4. Diana Gassó 5. Mmaría Ribera 6. Carmen Pérez 7. Paula Medín 8. Ángela del Pan 9. Anne Fernández 10. Patricia García 11. Iera Echebarría 12. Marina Bravo 13. Vanesa Rial 14. María Casado 15. Bàrbara Pla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *