Les obres del camp de rugby de Les Fonts, a punt de començar

El nou camp de Terrassa serà una realitat aquest 2019

La primera pedra de les obres es posarà les properes setmanes

RugbyCat

Fotografia d’Eli Calbet 

Any nou, camp nou

L’any nou porta excel·lents notícies per al rugby català: un nou camp de rugby. Tal i com es va anunciar el mes de febrer del 2018 (quan la Federació Catalana de Rugby i l’Ajuntament de Terrassa van signar el conveni ), el barri de Les Fonts de Terrassa presumirà d’un nou camp de rugby aquest 2019 que faran servir els Carboners com a nova casa.

terrassa_fcr_camp
Celso Pérez, Alfredo Vega i Ignasi Planas, el dia de la signatura del conveni. Foto FCR

El nou terreny de joc estarà gestionat i explotat per la FCR, que farà servir les instal·lacions com a Centre de Tecnificació del rugby català. El CEM (Centre Esportiu Municipal) Les Fonts serà compatible amb el futbol, aprofitant al màxim el rectangle de joc. Així doncs, els Carboners de Terrassa compartiran instal·lacions amb el club de futbol UE Les Fonts, traient tot el suc possible a aquest espai públic.

La primera fase de les obres començarà les properes setmanes segons va anunciar el president dels Carboners de Terrassa Celso Pérez, mentre que la segona s’executarà un cop finalitzada la inicial. Aquestes dues fases estaran finançades per l’Ajuntament de Terrassa, mentre que la tercera i definitiva l’ha d’assumir la Generalitat de Catalunya tal i com es va comprometre el Secretari de l’Esport fa sis anys.

terrassa_carboners_rugbycat
Els Carboners gaudiran d’un nou camp de rugby. Foto Edu Rois

Aquest projecte va néixer del pla de Centres de Tecnificació de la Generalitat de Catalunya, suspès degut a la crisi econòmica, i ara l’Ajuntament de Terrassa, Federació Catalana de Rugby, Federació Catalana de Futbol, Carboners de Terrassa, UE Les Fonts i els veïns de les Fonts confien que la Generalitat de Catalunya complirà amb aquest compromís d’assumir la seva part del finançament de la tercera fase de les obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *