Lewis Williams no entrenarà la Santboiana la propera temporada

El tècnic novazelandès ho va comunicar ahir als jugadors

RugbyCat

Fotografia d’Aram Prats

Canvi de cicle

El vestidor de la Santboiana va rebre ahir una mala notícia: Lewis Williams abandona la banqueta del Baldiri Aleu a finals de temporada. L’entrenador “kiwi” va comunicar ahir als jugadors que quan finalitzi el curs vigent es desvincularà del club català, on ha entrenat durant sis cursos.

El novazelandès ha estat al capdavant del conjunt blau en dues etapes. La primera, des de la campanya 2011/12 fins la 2014/15, i la segona després d’un any d’absència, quan va tornar la passada temporada per guanyar la Copa del Rei fins enguany, que posa punt i final a la seva aventura a Sant Boi.

lewis_premi_rugbycat
Lewis Williams dirà adéu a la Santboiana quan finalitzi el curs. Foto Aram Prats

 

Williams deixa a la Santboiana una profunda petjada, essent un entrenador molt respectat tant per jugadors com aficionats per la seva aposta per la joventut i per un rugby atractiu que ha donat una empremta especial al club del Baix Llobregat. El novazelandès ha sabut crear una davantera compacta que competeix amb les millors melés, touches i mauls del campionat, i en les seves millors etapes, la Santboiana també comptava amb un joc de tres quarts vertical i efectiu.

En el seu palmarès brilla especialment la Copa del Rei guanyada la darrera temporada al Zorrilla, que va acabar amb deu anys de sequera de títols, però també destaquen dos sotscampionats de la Divisió d’Honor (cursos 2012/13 i 2014/15) i un premi com a millor entrenador de la lliga el curs passat.

copa_lewis_celebra_rugbycat
El títol de la Copa del Rei de l’any passat va trencar deu anys de sequera a Sant Boi. Foto UES

L’adéu de Lewis Williams plateja dos interrogants al Baldiri Aleu: buscarà un altre entrenador el club blau?  O per contra apostarà per Ricardo Martinena (actual director tècnic) com a substitut? La resposta es farà esperar, doncs ara jugadors i cos tècnic han de centrar-se en el final de la Liga Heineken i en els posteriors playoffs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *