Lewis Williams serà l’entrenador i director tècnic del Sant Cugat

El novazelandès es posa al capdavant del timó esportiu del Sant Cugat

RugbyCat

Fotografia d’Aram Prats

De Sant Boi a Sant Cugat

Tal i com es rumorejava fa dues setmanes i ha confirmat avui RAC1Lewis Williams serà el director tècnic i entrenador del CR Sant Cugat la propera temporada. El novazelandès i el club vallesà han arribat a un acord que es farà oficial els propers dies i que donarà a Williams la batuta de la direcció esportiva santcugatenca.

lewis_williams_adeu_rugbycat
Lewis Williams serà l’entrenador del CR Sant Cugat. Foto Aram Prats

Malgrat el propi Williams i el Sant Cugat van negar fa dues setmanes els rumors que el situaven a la Guinardera, les dues parts havien acordat esperar que la Santboiana acabés la temporada per anunciar la notícia. Amb la derrota d’ahir al camp de l’Alcobendas, la vinculació del tècnic amb la Santboiana ha finalitzat, i el club vallesà ja pot anunciar la nova incorporació.

El “kiwi” canviarà d’aquesta manera el Baldiri Aleu per la Guinardera i fitxa per un club centrat en la formació dels jugadors de casa, un estil que encaixa amb el de Williams, qui ha donat oportunitats i ha format a nombrosos joves en la seva etapa a la Santboiana.

santcugat_hospitalet_rugbycat
El Sant Cugat vol ser a l’elit del rugby espanyol. Foto arxiu Ferran de la Roza

El repte de Williams és important, doncs agafa un Sant Cugat tocat que ha protagonitzat la seva pitjor campanya a la Divisió d’Honor “B”. Tot i així, el fitxatge d’un dels millors entrenadors d’Espanya pot suposar un abans i un després per a l’entitat vallesana, que treballa des de fa anys per intentar l’ascens a la Divisió d’Honor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *