Liam Mitchell, de la Santboiana als Hurricanes del Super Rugby

El novazelandès ex de Sant Boi ha estat inclòs a la plantilla dels Hurricanes

El segona línia va ser peça fonamental de la Copa del Rei guanyada el 2017

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

Del Baldiri al Super Rugby

Del blau de la Santboiana al groc dels Hurricanes. Del Baldiri Aleu al Westpac Stadium. De la Divisió d’Honor al Super Rugby. Aquest és el canvi que ha protagonitzat Liam Mitchell, un dels millors jugadors que ha passat darrerament per la Santboiana.

liam_mitchell_ues_rugbycat
Liam Mitchell, en un partit al Baldiri Aleu. Foto Aram Prats

El novazelandès de 23 anys ha estat inclòs a la plantilla dels Hurricanes per a la temporada 2019 del Super Rugby, la que és segurament la millor lliga del món. El segona línia de dos metres i 101kg de pes s’ha guanyat un lloc entre els 38 jugadors que conformen la llista de l’equip que l’any 2018 va ser semifinalista del campionat.

Liam Mitchell gaudirà d’aquesta oportunitat després d’una temporada amb els Manawatu Turbos, conjunt de la província de Manawatu, de la qual en són franquícia els Hurricanes (i de vuit províncies més).

liam_hurricanes_rugbycat
Liam Mitchell és una de les cares noves dels Hurricanes

El “kiwi” va deixar molt bon record al Baldiri Aleu, on va militar el curs 2016/17 disputant tots els enfrontaments de titular (22 de Divisió d’Honor i 3 de la Copa del Rei), sumant sis assajos amb la samarreta blava i aixecant la Copa del Rei al Jose Zorrilla. Mitchell va ser inclòs també en el “XV ideal” de la Divisió d’Honor d’aquell curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *