L’INEF Barcelona comptarà amb equip masculí federat

Els Óssos s’inscriuran a la competició federada catalana

RugbyCat

Fotografia d’arxiu INEF Barcelona

Els Óssos, nou equip per a la lliga catalana

La temporada 2017/18 obrirà el teló amb una novetat significativa, i és que l’INEF Barcelona inscriurà un equip federat masculí a la competició. Els Óssos van decidir a finals del curs anterior que volien competir també a nivell federat, i el compromís del gruix dels jugadors i l’empenta del club ho permetrà, afegint-se així al sènior femení que des de fa anys disputa la Divisió d’Honor Femenina.

logo_inef_rugbycat
L’escut del Rugby INEF passejarà pels camps federats

Felip Santamaria, secretari general de l’INEF Barcelona i coordinador de la secció de rugby, explica els primers passos d’aquesta decisió: “Històricament el rugby va néixer a l’INEFC fa 40 anys, si bé principalment es participava en competicions universitàries ja en inici d’aquest segle es va fer un intent de participació federada, però fins aquest any no va tenir suficient consistència. Va ser aquest maig el moment que un grup d’alumnes van agafar la responsabilitat i van decidir jugar en aquest club enlloc de fer-ho en diferents clubs com fins ara”.

Aquest nou sènior federat l’entrenarà Roger Ferraté, fins ara jugador del BUC amb experiència prèvia com a tècnic, i en aquesta primera temporada esperen consolidar-se com a grup i assentar-se a les lligues catalanes que començaran a mitjans d’octubre.

roger_ferrate_rugbycat
Roger Ferraté, en una acció de la passada temporada amb el BUC “B”. Foto Edu Rois

Format per jugadors universitaris i d’altres equips barcelonins, la intenció és que l’equip jugui a la Foixarda quan el calendari ho permeti, tot i que com explica Felip Santamaria no és definitiu: “Estem valorant altres opcions, doncs el nostre equip el formaran jugadors estudiants de l’INEFC o exalumnes que alguns fins ara jugaven en altres clubs, però com a grup volen jugar en l’equip del seu centre universitari i com a club es la nostra intenció facilitar aquesta possibilitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *