L’INEF Barcelona es reforça amb Jana Gomà i Vio de Puig

Les Osses incorporen la mig de melé del BUC i la segona línia del CN Poble Nou

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Reforços per a María Ribera

El nou INEF-Hospitalet de la temporada 2018/19 arrenca amb dues cares noves: les de Jana Gomà i Vio de Puig. Les jugadores del BUC i el CN Poble Nou han decidit fer el salt a la Divisió d’Honor Femenina incorporant-se a la plantilla que dirigirà María Ribera, qui després de retirar-se es farà càrrec de la direcció esportiva i de l’equip de l’INEF Barcelona.

goma_buc_rugbycat
Jana Gomà canvia la Foixarda per la Feixa Llarga. Foto Jaume Andreu

L’entrenadora suma per al seu equip dues jugadores contrastades a la Lliga Kopparberg. Per una banda Jana Gomà, jove mig de melé de 19 anys que va començar-ne fa quatre amb el BUC i que ha passat per vàries de les categories de la selecció catalana (S18, S23 i sevens) fins a ser la número “9” enguany amb l’absoluta.

vio_de_puig_rugbycat
Vio de Puig, durant la semifinal d’enguany davant el BUC. Foto Jaume Andreu

Per l’altra Vio de Puig, segona lína de 28 anys (també pot jugar de tercera) amb unes aptituds físiques remarcables que li permeten ser molt activa tant en atac com en defensa i que li han servit per ser una fixa al “XV de la Ginesta”. Jugadora del CN Poble Nou, la davantera barcelonina és una peça fixa de la selecció catalana i fa el pas a la màxima categoria del rugby estatal després de set temporades a la Mar Bella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *