L’INEF Barcelona i l’Hospitalet arriben a un acord de col·laboració

L’equip competirà a la Divisió d’Honor Femenina sota el nom d’INEF-L’Hospitalet

RugbyCat

Fotografia d’Ernesto Aradilla 

Una bona solució

L’INEF Barcelona ha trobat la fòrmula per poder competir enguany a la màxima competició femenina, la Liga Iberdrola. El club barceloní ha arribat a un acord amb el RC L’Hospitalet pel qual el conjunt riberenc cedeix les infraestructures a les Osses per poder competir de local, mentre que l’equip passarà a anomenar-se INEF-L’Hospitalet.

hospi_gotics_rugbycat
L’Hospitalet ha pactat un profitós acord per a les dues parts. Foto Ernesto Aradilla

Els presidents de les dues entitats oferiran una roda de premsa aquest dijous a les 20h a la Feixa Llarga per explicar amb detall un acord que es basa en els següents punts:

  • L’INEF Barcelona jugarà tots els partits de local a la Feixa Llarga
  • El RC L’Hospitalet cedeix la infraestructura del club: el camp, l’ambulància, el fisioterapeuta, el delegat de camp…
  • Un dels entrenaments de la setmana es realitzarà, sempre que sigui possible, a la Feixa Llarga
  • Els partits es jugaran amb l’equipació de l’INEF Barcelona. Només en el cas que els colors coincideixin amb l’equip rival, es jugarà amb la samarreta de l’Hospitalet
  • El RC L’Hospitalet manté el seu equip femení, que seguirà militant a la competició catalana. Existeix la possibilitat que alguna jugadora de l’Hospi pugui jugar amb l’INEF a la DHF,  però sempre serà sota criteris esportius
majadahonda_inef_rugbycat
Laura Esbrí intenta passar la pilota. Foto RGL RUGBY

Amb aquest acord, els dos equips hi surten guanyant. Per una part, l’INEF Barcelona obté el suport logístic i d’infraestrucures necessari per poder competir amb garanties a la DHF, i per l’altra, l’Hospitalet guanya en visibilització i publicitat a nivell estatal i podrà pujar també el nivell esportiu amb l’entrenament conjunt i amb la possibilitat que alguna jugadora jugui a l’elit del rugby femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *