Madrid supera Catalunya i s’emporta el Campionat Autonòmic S16

La selecció catalana S16 va veure’s superada per Madrid al Quatre Carreres

FCR 

Fotografia de Jaume Andreu

Els S16, a remolc de Madrid

Les seleccions S16 de Madrid i Catalunya van inaugurar el matí de finals del Campionat Autonòmic al Quatre Carreres de València. Desafortunadament per als catalans, la selecció madrilenya va ser superior i va endur-se el triomf per 23 a 10.

catalunya_madrid_s16_rugbycat
Els catalans van caure en un partit irregular. Foto Jaume Andreu

El partit va viure dues parts molt diferents, amb una primera empatada en la qual Catalunya gaudia del vent a favor. Durant 23 minuts el marcador no es va moure amb dos equips amb ganes d’atacar però imprecisos en les passades i poc contundents en els rucks. Madrid va assajar llavors per posar-se per davant, però al 32 el tercera línia David Díez empatava l’enfrontament després d’una bona seqüència d’atac catalana. El resultat no va arribar així als vestidors, doncs just abans del descans els castellans tornaven a superar la defensa dels de Dani López i Ezequiel Cánepa per al 10 a 5.

seleccio_catalana_s16_rugbycat
La selecció catalana, després del partit. Foto Jaume Andreu

La segona meitat ja van ser figues d’un altre paner. Madrid va agafar les regnes del matx, posant més ordre al seu joc d’atac i posant en molts problemes la tres quarts catalana. En 20 minuts, els madrilenys havien sentenciat el duel amb dues marques i un cop de càstig que dibuixaven el 23 a 5 en el marcador.

Tot i tenir el triomf coll amunt, Catalunya va treure l’orgull per acabar el partit amb un somriure. Els Infantils de la Ginesta van tancar Madrid al seu camp en els darrers compassos del matx per anotar el segon try del matí de la mà de l’aler Mario González. Així perdia la selecció catalana S16 la final davant un combinat madrileny que va merèixer la victòria (23 a 10), però els de López i Cánepa van donar la cara en tot moment.

alineacio_final_s16
L’alineació de la selecció S16. Foto FCR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *