Marc Palomar entra a la llista d’uns enratxats Leones

El tercera línia de la Santboiana s’entrena per entrar a la convocatòria del partit d’Alemanya

Els Leones són segons al Sis Nacions “B” després d’atropellar Bèlgica

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Possible debut

Marc Palomar podria debutar aquest diumenge (13h a Colònia) amb els Leones. El tercera línia ha entrat a la preconvocatòria de Santiago Santos per al cinquè i últim enfrontament de la selecció espanyola en el Campionat d’Europa davant Alemanya, i es podria convertir en l’únic representant del Baldiri Aleu amb la selecció aquest any.

palomar_fer_rugbycat
Marc Palomar (a baix a la dreta) s’entrena amb els Leones. Foto FER

A casa del darrer classificat (Espanya és segona), els vermells buscaran el quart triomf d’aquesta primera volta del campionat, una fita mai no aconseguida pels Leones en el primer any d’un Sis Nacions “B”. La selecció estatal ha derrotat Rússia 16 a 14, Romania 21 a 18 i Bèlgica 47 a 9, perdent tan sols contra la intractable Geòrgia a domicili per 24 a 10.

Especialment significatiu va ser el darrer partit contra els belgues, contra qui els Leones tenien ganes de demostrar que la derrota del març passat que els va deixar fora del Mundial del Japó va transcendir els affairs merament esportius. Així va ser, doncs el Central va gaudir amb l’exhibició d’una Espanya que integra i combina a la perfecció la joventut i l’experiència dels seus jugadors.

alvar_jordi_rugbycat
Álvar Gimeno i Jordi Jorba, dos fixes a la línia. Foto Antoliano Rodríguez

En aquests duels hi ha participat sempre l’aler Jordi Jorba com a titular (amb un assaig en el darrer partit) i el tercera del Barça “Koi” Hogg en tres dels quatre partits amb molt bon rendiment. Per a l’últim acte del Sis Nacions “B” podrien compartir camps dos jugadors catalans en el cas que Santi Santos decideixi convocar Marc Palomar, qui amb 19 anys s’estrenaria amb la selecció absoluta.

Aquesta és la llista completa que treballa per al partit d’Alemanya:

convo_alemanya_leones_rugbycat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *