Marc Palomar i Rochedi Mirabet s’estrenen en una concentració amb els Leones

Jordi Jorba, Gerard Aubanell, Afa Tauli i “Koi” Hogg també són amb els Leones

La selecció espanyola s’entrena al CAR de Sant Cugat

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu i Rugby Europe

Dos debuts als Leones

Quatre jugadors catalans es concentren amb els Leones des de diumenge i fins demà al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR). Dos d’ells, a més, ho fan per primera vegada amb la selecció absoluta després de passar per les categories inferiors; el tercera línia de 19 anys de la Santboiana Marc Palomar, i el segona/tercera del Barça de 20 anys Rochedi Mirabet.

marc_palomar_rugbycat
La bona temporada de Marc Palomar ha cridat l’atenció de Santos. Foto Jordi Elias

Amb ells s’hi troben el ja habitual Jordi Jorba (que està ultimant la recuperació del genoll) i Gerard Aubanell (santboià actualment al Asvel Rugby francès), que ja havia estat en convocatòries anteriors. Representant el rugby català també hi són els terceres línies de la Santboiana Afa Tauli i del Barça Michael “Koi” Hogg, qui encara no ha debutat amb el “XV” del Lleó.

L’aposta de Santiago Santos per aquestes convocatòries és la de comptar amb joves jugadors per anar-los introduïnt a la roda de la selecció, i en aquests plans hi entren Palomar, Mirabet o Aubanell.

espanya_uruguai_jorba_rugbycat
Jordi Jorba és un fixe en els Leones. Foto Juan Carlos Ogazón

 

Amb la classificació per al Mundial 2023 encara a dos anys vista, el proper Sis Nacions “B” (que dura dues temporades) hauria de servir per a què jugadors com aquests puguin gaudir d’algun minut en una competició d’altíssim nivell, i així capitalitzar el talent que els clubs han treballat durant anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *