Marcos Puig i Arti Kovalenko s’afegeixen a la llista de Leones

Els dos jugadors s’han entrenat amb la selecció espanyola al CAR de Sant Cugat del 20 al 23 de gener

Afa Tauli, Rochedi Mirabet, Jordi Jorba i “Koi” Hogg també hi han estat

RugbyCat

Fotografia de Jordi Elias i FCB

Dos catalans més amb els Leones

Santiago Santos amplia el grup de preparació del Sis Nacions “B”quan tan sols resten tres setmanes per a l’inici del campionat. El seleccionador estatal ha concentrat els seus leones al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès de dilluns a dijous d’aquesta setmana i ho ha fet amb dues cares noves: les de Marcos Puig i Arti Kovalenko.

marcos_puig_rugbycat
Marcos Puig està protagonitzant una campanya extraordinària. Foto Jordi Elias

Els dos backs catalans s’han estrenat enguany amb la selecció absoluta (tot i que Puig ja va disputar una Nations Cup el 2015 juntament amb Sergi Aubanell) en el que va ser el retorn amb els Leones per al de Caldes de Montbui.

Per a Kovalenko sí que ha estat la primera vegada que s’entrenava amb els Leones, que també han comptat amb la participació de Rochedi Mirabet i “Koi” Hogg del Barça, d’Afa Tauli de la Santboiana i de Jordi Jorba de l’USAP de Perpinyà.

rochedi_arti_jordi_rugbycat
Mirabet, Kovalenko i Jorba, a la concentració dels Leones. Foto BUC

De tots aquests noms, els que tenen més probabilitats per entrar a la llista del primer enfrontament (10 de febrer contra Rússia a Madrid) són Afa Tauli i Jordi Jorba, ambdós habituals del “XV del Lleó”. La resta de jugadors esperaran la seva oportunitat en una edició del Sis Nacions “B” que hauria de servir per donar minuts i experiència als joves de cara al campionat que comptarà per a la classificació per al proper Mundial, és a dir el Sis Nacions “B” dels anys 2021 i 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *