Marcos Puig també viatjarà a la gira sud-americana dels Leones

El back de la Santboiana entra a la llista pel Brasil, Xile i l’Uruguai

Puig s’afegeix a una convocatòria amb Jordi Jorba, Daniel Barranco, Afa Tauli i “Koi” Hogg

RugbyCat

Fotografia de Jordi Elias

Una gran oportunitat

Marcos Puig ha entrat finalment a la llista de convocats per viatjar amb la selecció espanyola en la gira sud-americana que sortirà el proper dilluns direcció el Brasil i que passarà també per Xile i l’Uruguai per enfrontar-se amb les seleccions nacionals d’aquests països.

puig_ues_rugbycat
Marcos Puig intentarà aprofitar l’oportunitat. Foto Jordi Elias

El dissabte 8 els Leones s’enfrontaran als Tupís a Sao Paulo, una setmana després jugaran a Curicó contra Els Cóndores i el dissabte 22 ho faran a Montevideo davant els Teros, l’únic conjunt mundialista dels tres.

Santiago Santos torna a mostrar confiança amb Marcos Puig, amb el qual ja ha comptat en algunes pre-convocatòries d’aquesta temporada però que finalment ha quedat fora de la llista (sobretot per motius laborals) i l’afegeix a una llista en la qual hi ha Jordi Jorba, Dani Barranco, Afa Tauli i “Koi” Hogg.

santi_santos_rugbycat
Santi Santos té un problema amb el número “10”. Foto Walter Degirolmo

D’aquesta manera, el tres quarts de 24 anys té l’oportunitat de presentar candidatura a una de les posicions que més maldecaps està provocant a Santi Santos, la de l’obertura, doncs en el passat Sis Nacions “B” va fer servir fins a quatre números “10” diferents (Andrew Norton, Lucas Rubio, Sebastien Rouet i Álvar Gimeno).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *