Maria Losada, Anna Puig i Carla Rodríguez, amb les Leonas per als test matchs

Les tres jugadores catalanes podran jugar contra Hong Kong o Sud-Àfrica

RugbyCat

Fotografies d’Edu Rois i Toquefem

Tres catalanes per als test match

Anna Puig, Maria Losada i Carla Rodríguez han estat convocades amb les Leonas per als dos test matches dels propers caps de setmana. El triplet de catalanes competeixen en un grup de 28 jugadores que intentan passar el tall de José Antonio Barrio, que pot convocar fins a 23 dones per a cada enfrontament.

catalanes_leonas_rugbycat
Méliz, Losada, Vélez i Puig van proclamar-se campiones d’Europa. Foto Diego Dolan

Per a Puig i Losada la presència a la selecció espanyola no és cap novetat, doncs totes dues van formar part de l’equip que va aixecar la copa de campiones d’Europa el passat mes de març, però sí ho serà per a la tercera en discòrida, la Carla Rodríguez, que en cas que jugui s’estrenarà amb les Leonas i jugarà la seva primera “cap” internacional.

A per dues victòries

La Villajoiosa serà la seu de les Leonas el proper diumenge davant Hong Kong (12.30h per Teledeporte) i el dissabte 17 de novembre a les 17:30h (també per Teledeporte) contra Sud-Àfrica. Les de Jose Antonio Barrio són ara mateix desenes en el rànking mundial, i el seu objectiu és guanyar per mantenir-se per sobre en la classificació i fins i tot intentar pujar uns graons.

leonas_testmatch_rugbycat
Les Leonas, en la presentació d’avui. Foto FER

El seleccionador ha recalcat avui a la presentació dels duels la importància dels mateixos, ja que amb la nova classificació per al Mundial en la qual el rànquing jugarà un paper clau (eliminats els privilegis classificatoris de les nacions presents en el 6 Nacions) és vital seguir sumant i intentar superar els dos duels per no caure de les deu primeres places de la taula.

Pel que fa a la llista, Barrio ha explicat que “és fruit d’un esforç conjunt amb el seleccionador de sevens Pedro de Matías, per intentar tenir les millors jugadores sense que interfereixi en els compromisos internacionals de la modalitat olímpica”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *