Maria Losada debutarà amb les Leonas en unes Sèries Mundials de VII a Las Vegas

La barcelonina entra per primera vegada en una convocatòria de les Sèries Mundials

Losada acompanyarà a Bàrbara Pla i a la també inefa María Casado

RugbyCat

Fotografia d’Ernesto Aradilla

Una altra jugadora catalana debutarà a la màxima competició de rugby a VII internacional: María Losada, de l’INEF Barcelona, ha estat convocada amb la selecció espanyola per disputar el tercer torneig de les Women World Series a Las Vegas.

maria_losada_rugbycat
Maria Losada s’estrenarà en unes sèries mundials. Foto FER

La barcelonina de 20 anys, que ja havia jugat amb el combinat de XV, ha entrat juntament amb l’arriere del Getxo Uribarri Barrutieta en un llistat que torna a barrejar jugadores olímpiques (sis de les convocades van viatjar a Rio) amb joves talents a les qui el seleccionador Francisco Quevedo vol donar minuts de cara a fer efectiu el relleu generacional de l’equip.

Entre les olímpiques s’hi troba la catalana Bàrbara Pla, la darrera incorporació de l’INEF María Casado i les també clàssiques Patricia García, Iera Etxebarría, María Ribera i Amaia Erbina. Repetiran participació Sabina Hurtado, Olivia Fresneda, Anne Fernández, Cristina Song i les ja esmentades Barrutieta i Losada.

En aquesta cita als Estats Units, però, no s’hi val fallar. Les Leonas són penúltimes a la classificació amb 5 punts, empatades amb el Brasil, i a la ciutat del pecat els ha tocat un Grup B prou complicat. Les amfitriones (sisenes a la general), Fiji (quartes) i Irlanda (novenes) seran les rivals de les espanyoles, obligades a millorar la desena posició de Dubai i l’onzena assolida a Sydney.

Convocatòria completa:

Olímpico de Pozuelo: Patricia García, Iera Etxebarría i Sabina Hurtado

INEF Barcelona: Maria Losada i María Casado

Getxo Artea RT: Bàrbara Pla i Uribarri Barrutieta

CR Complutense Cisneros: Amaia Erbina i Anne Fernández

Industriales: Olivia Fresneda

XV Sanse Scrum: María Ribera

USAP de Perpinyà: Cristina Song

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *