María Ribera reforça l’INEF-Hospitalet

La segona línia internacional per les Leonas XV i VII jugarà amb les Osses

RugbyCat

Fotografia de David Rogers

Un reforç inesperat

L’INEF-Hospitalet i la jugadora internacional per Espanya de rugby a VII  i XV, María Ribera, han arribat a un acord perquè la davantera sigui membre de l’equip barceloní. La segona línia de 31 anys ha estat un temps a Nova Zelanda formant-se com a entrenadora i jugadora, i ara formarà part d’una plantilla verda curta des d’un bon inici i també minvada recentment per les lesions.

ribera_usa_rugbycat
Ribera, en una acció davant els Estats Units en el passat Mundial. Foto EFE/Barry Cronin

L’aportació de María Ribera dins el camp serà molt àmplia: placadora incansable, treballadora en els rucks i els mauls, una assegurança en la melé i la touche i també bona ball carrier, la davantera de les Osses pujarà un graó el nivell del seu joc amb l’aportació de l’extremenya.

La segona línia torna a la que va ser casa seva durant dues campanyes (la 2008/09 i la 09/10), doncs va començar a jugar a rugby federat amb l’INEF després de conèixer-lo a Sevilla. Amb les Osses, Ribera va guanyar dues vegades la Divisió d’Honor Femenina i dues vegades la Lliga i Copa catalanes i amb la selecció de la Ginesta va alçar en tres ocasions el campionat d’Espanya.

maria_ribera_inicis_rugbycat
María Ribera, en la seva etapa amb l’INEF Barcelona. Foto Ernesto Aradilla

Sobrada d’experiència en competicions del més alt nivell (DHF, Sèries Mundials de rugby a VII, Jocs Olímpics, Mundials de rugby a XV…), aquest reforç , si se suma a la recuperació de vàries jugadores lesionades, pot suposar un abans i un després en la temporada de l’INEF-Hospitalet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *