Martí Vicente s’incorpora al FC Barcelona

El tres quarts dels Enginyers fa el salt a la Divisió d’Honor marxant al Barça

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Una altra jova promesa per al Barça

Desena incorporació del Barça en aquest mercat d’estiu. Els blaugranes comptaran la temporada que ve amb Martí Vicente, centre de 22 anys procedent dels Enginyers del Poblenou, barri on ha jugat tota la vida, bé amb l’ARPN o amb els mateixos Enginyers. Vicente s’afegeix així a la llista de joves jugadors de la DHB que faran el salt a la Divisió d’Honor juntament amb Arti Kovalenko i Rochedi Mirabet del BUC.

Vicente va ser un dels jugadors més destacats del Grup B de la Divisió d’Honor “B” la passada campanya, anotant 18 assajos en 21 enfrontaments per acabar segon a la taula de màxims anotadors del campionat, per darrera només del segona línia de la Vila Paco Martínez.

enginyers_buc-foto-de-jaume-andreu
Martí Vicente fa un pas més a la seva carrera. Foto Jaume Andreu

El Barça guanya en Vicente un potent back de 1,78m i 95kg que pot ocupar les posicions de centre o aler, i que també ha jugat molts enfrontaments d’obertura els cursos anteriors. El barceloní destaca per la seva habilitat per desfer-se dels contraris amb la pilota a les mans, partint d’un gran contrapeu i d’un veloç canvi de ritme que li serveixen per escapar-se inclús amb poc espai.

Internacional amb la selecció espanyola Sub-18 i convocat amb totes les categories inferiors de la catalana i en algun partit sènior, Martí Vicente engreixa la nòmina de joves del Barcelona, ja que dels deu reforços que ha efectuat aquest estiu tan sols un supera els 30 anys (Martín García Veiga) i dos els 25 (“Koi” Hogg i “Nugo” Shengelia). Tomás García, doncs, segueix rejuvenint la seva plantilla.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *