Martín García Veiga: “El Barça ha estat molt amable i ha ajudat a agilitzar els tràmits”

El talonador argentí agraeix que el club blaugrana hagi permès el seu fitxage per a l’USAP de Perpinyà

Paco Peña: “Hem pensat que era el millor per a ell. Ho ha donat tot aquí i s’ha d’ajudar a jugadors així”

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

L’últim tren de Veiga

Martín García Veiga va ser presentat ahir com a nou jugador de l’USAP de Perpinyà fins a finals de temporada. El talonador argentí ha fitxat com a medical joker per al club nord-català, que patia baixes importants en la seva posició. Marxar un 12 de març, però, no hagués estat possible per a García Veiga si no hagués estat per la voluntat del club culer.

martin_usap_rugbycat
Martín García Veiga, entrenant amb el seu nou equip. Foto Florent Crouzet

“Hem pensat que era el millor per al jugador. Ho ha donat tot aquí, és un professional de cap a peus i s’ha d’ajudar a jugadors així” assegura Paco Peña, responsable de la secció de rugby del FC Barcelona. “Jo em poso en el seu lloc i estaria boig per anar cap allà. Estem molt contents d’haver-lo posat en forma perquè s’hagin fixat amb ell”.

Ha estat aquesta entesa entre club i jugador que ha permès finalitzar el contracte abans de temps (acabava el 31 de maig), i que el Barça enviés el transfer sense demanar compensació econòmica a canvi perquè Martín García Veiga sigui nou jugador de l’USAP. L’argentí forma ara part de la plantilla del líder de la Pro D2 i d’un dels principals aspirants a l’ascens al TOP 14.

martin_garcia_rugbycat
Club i jugador s’han creuat bones paraules. Foto Edu Rois

“Ha estat tot molt ràpid, en dos dies es va concretar” afirma el jugador. “Per part del club han estat molt amables i han tingut molt bona predisposició perquè s’agilitzin els tràmits. En Paco, el “Tomy” (García) i el Sergi (Guerrero) han estat en tot moment a disposició, han entès que era una bona oportunitat per a mi i m’han ajudat a que la decisió que he pres fos més fàcil. Els estic molt agraïts. He fet moltes amistats al Barça i estic segur que tornaré al club en un futur”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *