Martín Manso i Agustín Losada renoven amb l’Hospitalet

Els dos davanters argentins seguiran un any més sota les ordres de Diego Godoy i Paco Baena

L’Hospitalet apuntala el projecte de cara a l’assalt als playoffs d’ascens a la Divisió d’Honor

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

El projecte continua

L’activitat a les oficines de la Feixa Llarga no s’atura, i d’entre els equips del Grup B de la Divisió d’Honor “B” l’Hospitalet segueix sent el més actiu en matèria d’incorporacions i renovacions. Precisament en l’últim apartat el club riberenc ha anunciat la continuïtat de dos dels fitxatges de la temporada passada: els argentins Martín Manso i Agustín Losada.

hospitalet_cau_rugbycat
Martín Manso defensarà els colors de l’Hospi un any més. Foto Edu Rois

Especialment rellevant és la renovació de Manso, una de les peces claus en els esquemes de Diego Godoy i Paco Baena. El de Tucumán va aterrar a Hospitalet la passada campanya procedent del Barça, i des de la tercera línia va ser fonamental en l’excel·lent temporada dels catalans. Incombustible en el placatge, robant pilotes als rucks, donant suport al portador de la pilota o escapant-se amb l’ovalada, Manso ha estat enguany l’MVP dels riberencs, demostrant també un olfacte anotador poc habitual en els terceres línies (15 marques en els 19 partits jugats a la temporada regular).

agustin_losada_rugbycat
Agustín Losada ho ha jugat tot des que va arribar el gener. Foto Ignasi González

El segon en renovar és Agustín Losada, pilar de 29 anys que va arribar a la Feixa Llarga el mes de gener, jugant tots els enfrontaments des de llavors, tant els de lliga regular (un de suplent només) com els de playoffs. Procedent de l’Olivos RC, el primera línia argentí serà el coordinador esportiu de l’escola de l’Hospi i s’encarregarà també de portar la preparació física de la plantilla.

Novament, doncs, l’Hospitalet es mou en la direcció de superar la temporada 2016/17, renovant i fitxant setmana rere setmana per confeccionar un equip més competitiu per intentar, com a mínim, superar les semifinals d’ascens a la Divisió d’Honor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *