Martín Manso, Juan Pablo Ferrari, Maximiliano Bidone i Francisco Rojas, al CR Sant Cugat

Els quatre jugadors ex de l’Hospitalet s’afegeixen a la plantilla de Lewis Williams

RugbyCat

Fotografies d’Edu Rois

Quatre reforços a la Guinardera

El Sant Cugat comptarà la propera temporada amb reforços procedents del RC L’Hospitalet. Lewis Williams afegeix a la seva jove plantilla els argentins Martín Manso, Juan Pablo Ferrari, Maximiliano Bidone i Francisco Rojas, reforçant-se així per al curs que arrenca en poc més de dues setmanes.

manso_ubu_rugbycat
Martín Manso jugarà a la Guinardera. Foto Edu Rois

Especialment interessant és la incorporació de Martín Manso, un tercera línia de 1,80m i 84kg que va perdre’s gairebé tota la temporada passada per lesió (exceptuant un enfrontament). L’anterior, però, el de Tucumán va ser peça clau en l’excel·lent paper de l’Hospitalet, que va arribar fins a les semifinals d’ascens.

Juan Pablo Ferrari també formava part dels riberencs des del curs 2016/17, i com Manso va ser una part fonamental en els esquemes de Diego Godoy i Paco Baena. El centre de Tucumán de 1,78m i 85kg suposa un excel·lent reforç per a la tres quarts vallesana juntament amb Fran Rojas (1,84m i 91kg), arriere que va aterrar a la Feixa Llarga el passat estiu.

myegoo_err1225-4_o
Fran Rojas, en una acció contra el Tecnidex. Foto Edu Rois

Per últim, Maximiliano Bidone  és un pilar de 25 anys amb 1,80 metres d’alçada i 112kg de pes (procedent de l’Olivos RC) que va jugar una temporada a l’Hospitalet i blinda les posicions de “3” i taloner del CR Sant Cugat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *