Mercat de fitxatges de la Divisió d’Honor

RugbyCat

Fotografia de Miguel Ruíz

Després d’un llarg estiu de moviments a pràcticament tots els equips de la Divisió d’Honor, les plantilles de la màxima competició espanyola estan gairebé tancades. A excepció d’equips com El Salvador, el VRAC o la mateixa Santboiana, que esperen incorporacions durant les primeres setmanes de lliga, la resta de clubs han tancat la primera fase de fitxatges de la temporada 2016/17.

Molts moviments al Baldiri i a Can Barça

Els dos conjunts catalans de la DH han patit canvis tant en la casella d’altes com en la de baixes. Sis noves cares (de moment) per a la Santboiana i cinc per al Barça, que ahir va fer la presentació oficial dels flamants fitxatges culers. Per contra, els del Llobregat han perdut sis homes i els barcelonins fins a nou.

Coincideixen des de Sant Boi i Barcelona en el canvi en la direcció de la banqueta. Al Baldiri Aleu hi torna un vell conegut com Lewis Williams, mentre que a la capital catalana Stacy Duvenage substitueix Ricardo Martinena, qui ha fet les maletes cap a la Santboiana per ser-ne el Director Esportiu.

L’Alcobendas, a per totes

Pel que fa a la Divisió d’Honor en general, l’Alcobendas ha estat el protagonista indiscutible de l’estiu, reforçant-se molt (en quantitat i en qualitat). Els de Las Terrazas van acabar la passada campanya amb un mal gust de boca amb la derrota en quarts de final a Santander, i enguany busquen descaradament al títol de lliga. Mantenint gran part del bloc, els madrilenys han incorporat fins a nou jugadors, destacant els internacionals per Espanya de VII Iñaki Villanueva i Ángel López o el León de XV Jesús Recuerda.

mercat_dh_2016_rugbycat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *