Mercato DH, setmana 8: arriben grans figures

El segon mes de Mercato arriba amb el Salvador de protagonista

RugbyCat

Fotografia de Salvador, Independiente i JB Photography

Dos mesos complerts

El Mercato de la Divisió d’Honor s’ha animat quan hem arribat al segon mes de postemporada. El sotscampió de la DH ha mogut fitxa aquesta darrera setmana, portant un dels jugadors amb millor presentació dels que han aterrat a la Liga Heineken aquest estiu: Olajuwon Noa. El novazelandès de 28 anys, 1,90m i 110kg arriba al Salvador procedent de l’Auckland Rugby de la Mitre10 Cup, la prestigiosa competició de Nova Zelanda immediatament anterior al Super Rugby.

olajuwon-noa-auckland-rugby
Olajuwon Noa, el flamant fitxatge del Salvador. Foto Auckland Rugby

Noa jugarà a la posició de Joe Mamea, qui després de 9 anys al Pepe Rojo penja les botes camí de la banqueta del Tatami. Els val·lisoletans també han mogut fitxa amb gent d’Espanya, incorporant el segona línia del Tatami Pablo Ecuaga i el pilar de la Universidad de La Laguna de Tenerife José Manuel Coronado. Per completar la davantera, els “chamizos” es reforcen amb el segona línia argenti Emmanuel Harmatiuk, ex de l’Independiente.

coronado_salvador_rugbycat
José Manuel Coronado, nou jugador “chamizo”. Foto Rugby La Laguna

Seguint a Valladolid, el VRAC Quesos Entrepinares comptarà la propera campanya amb el tercera línia del CAU València Luis Cantí, que jugarà amb el seu amic Álvar Gimeno, també format al Riu Túria. Un altre conjunt que ha mogut fitxa és el CR La Vila, apuntalant la línia de tres quarts amb el centre/aler argentí Martín Visuara de La Salle Rugby. Amb 25 anys, 1,80m i 84kg, Visuara s’afegeix a la nòmina d’argentins del club alacantí.

meawa_odrizia_rugbycat
Kawa Leauma desperta expectació a Ordizia. Foto JB Photography

El segon fitxatge estrella de la setmana l’ha portagoniztat l’AMPO Ordizia. Els bascos han anunciat la incorporació de Kawa Leauma procedent dels Sydney Rays. El samoà de 28 anys, 1,97m i 110kg aportarà un gran dinamisme i potència a l’atac des de la segona línia. Encara al nord, el Gernika ha portat un altre argentí al seu club; es tracta del pilar Isaías Quiroga, de 21 anys, 1,82m i 110kg procedent de Los Tordos RC.

taula_MercatoDH2018_setmana8_rugbycat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *