Mercato Divisió d’Honor, setmana 4: s’animen els despatxos

VRAC, Ordizia i Alcobendas s’estrenen i Burgos i Gernika consoliden les plantilles

El Barça, un reforç, dues renovacions i una baixa

RugbyCat

Fotografia d’Anuar Gómez i Edu Rois

La roda gira

Quan es compleix el primer mes de Mercato a la Divisió d’Honor, la taula d’altes i baixes comença a omplir-se. El vigent campió ha fet el primer moviment, incorporant un dels jugadors més destacats de la Liga Heineken de les darreres temporades: Anthony Matoto. Segons avança el Diario de Valladolid, el centre tongalès fitxa pel VRAC Quesos Entrepinares procedent de l’Alcobendas, on el tres quarts havia militat els darrers partits de la temporada.

anthony_matoto_rugbycat
Matoto, en la seva anterior etapa al Getxo. Foto Anuar Gómez

Precisament l’Alcobendas també ha mogut fitxa aquesta setmana, anunciant les incorporacions del tres quarts novazelandès Mana Williams del CRC Pozuelo, i d’Alejandro Sánchez de la Rosa del Salvador, el club que més baixes ha patit amb vuit fins el moment.

En el capítol d’altes, l’Ordizia confirmava el passat divendres el fitxatge del centre Joubert Engelbrecht procedent del Griffons sud-africà. Engelbrecht és un dels reforços de més renom d’aquest Mercato, ja que va arribat a debutar al Super Rugby amb els Cheetahs el 2016. Encara un altre jugador procedent de Sud-Àfrica aterra a la lliga. Es tracta del tercera línia Freginald Africa, que reforça la davantera del Burgos, l’equip que més incorporacions ha realitzat.

Joubert Engelbrecht
El nou jugador de l’Ordizia, amb la samarreta dels Cheetahs

El segon en aquesta llista és el Gernika, que avui mateix ha fet oficial la incorporació de l’obertura argentí del Ciencias de Sevilla Matías Frutos. A l’altra banda del quadre, l’Independiente perd l’All Black de rugby a VII Mark Jackman, que marxa al Mogliano italià després d’un curs discret amb els càntabres.

Per últim, el Barça s’ha mogut també aquesta quarta setmana, recuperant el talonador Martín García Veiga i renovant “Koi” Hogg i Pere Clarà, però s’ha hagut d’acomiadar de Francis Auwerda, que marxa a Alemanya per feina.

taula_mercatoDH2018_setmana4_rugbycat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *