Mercato Divisió d’Honor, setmana 6: més moviments

La Vila, el VRAC i el Gernika mouen fitxa. Barça i Alcobendas s’acomiaden de dos davanters

RugbyCat

Fotografia d’Alcobendas Rugby i Edu Rois

Pocs canvis 

La sisena setmana del Mercato de la Divisió d’Honor ha seguit la tendència dels darrers capítols del període de fitxatges: la calma abans de la tempesta. Tan sols s’han produït cinc moviments: tres altes i dues baixes.

El primer reforç el va anunciar el Gernika el passat divendres al vespre; els bascos sumen polivalència amb la incorporació de l’argentí Imanol Zelaya, qui amb els seus 1,87m d’alçada i 102kg de pes pot jugar de segona i de tercera línia. El segon fitxatge de la setmana l’ha realitzat el CR La Vila, que s’estrena en aquest Mercato. Els alacantins apuntalen la línia de tres quarts amb Salva Palomares, jugador valencià de 25 anys que ha passat per les Abelles i el Salvador i ha jugat a rugby a Escòcia, Anglaterra, Austràlia i França.

imanol_zelaya_rugbycat
Imanol Zelaya reforça el Gernika

El darrer en moure fitxa ha estat el VRAC Quesos Entrepinares. Segons la Revista22, el vigent campió de lliga i copa engreixa la seva nòmina de davanters amb Guido Albertario, germà de l’ex de l’Ordizia Jerónimo Albertario. El nou jugador “quesero” ÉS tercera línia i ha disputat les darreres quatre temporades la mpaxima competició argenina amb el Pucará.

Pel que fa a les baixes, l’Alcobendas s’acomiada del pilar Liviu Fertu. El primera línia romanès de 29 anys, 1’89m i 125kg seguirà a Madrid però ho farà amb el CRC Pozuelo de la Divisió d’Honor “B”, que aposta clarament per l’ascens de categoria.

guido_rugbycat
Guido Albertario segueix els passos del seu germà, Foto InfoRegión

El darrer comiat de la setmana ens porta a Barcelona, on el club blaugrana ha dit adéu al segona línia argentí Lucas Belgrano, qui fa les maletes cap a Itàlia per jugar amb el Badia de la Serie A.

taula_mercatoDH2018_setmana6_rugbycat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *