Niels Van de Ven marxa un any i la Santboiana perd el seu “6” titular

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

La segona etapa de Lewis Williams com a entrenador de la Santboiana comença amb una notícia negativa. El tercera línia Niels Van de Ven marxa un any a Holanda (el seu país natal) per acabar els estudis i abandona el Baldiri Aleu després de dues fructíferes temporades.

Van de Ven aterrava l’estiu del 2014 al club degà del rugby estatal després de tres anys a l’Hospitalet, i el seu impacte en l’equip va ser immediat. En la primera campanya, l’holandès va jugar 18 partits (4 d’ells de titular) i va firmar dues marques. En el curs 2015/16, el flanker ha jugat 19 partits, tots ells de titular, i ha aconseguit dos assajos.

Números a part, el que perd la Santboiana és un tercera jove (tan sols 24 anys) tot-terreny: aplicat en defensa, treballador en els rucks tant en atac com en defensa, bon ball carrier  i excel·lent en el joc aeri (tant en la touche com en joc obert).

Una de les primeres assignatures de la nova direcció esportiva serà, per tant, trobar un substitut a Niels Van de Ven que complementi la tercera línia que per ara formen Rubén Sanz i Afa Taulli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *