Otger Sirvent també jugarà a l’Aparejadores de Burgos

L’obertura es reunirà amb Sergi Molinero a San Amaro

El tres quarts del Sant Cugat jugarà a la Divisió d’Honor

RugbyCat

Fotografia de Ferran de la Roza

Un altre català a Burgos

L’obertura de 18 anys del CR Sant Cugat Otger Sirvent jugarà a l’UBU Colina-Clínic la propera campanya. El tres quarts ha arribat a un acord amb els Aparejadores pel qual podrà continuar els seus estudis d’Ade i Dret a Burgos, compaginant-ho amb els entrenaments i els partits amb el conjunt groc i negre. A falta de l’anunci oficial del club burgalès, Sirvent serà jugador de la Divisió d’Honor.

otger_sirvent_rugbycat
Otger Sirvent jugarà a San Amaro. Foto Ferran de la Roza

 

D’aquesta manera Sirvent s’unirà amb el centre de l’Hospitalet Sergi Molinero per jugar a San Amaro a la màxima competició de l’ovalada estatal. L’obertura, a diferència de Molinero, ha jugat una temporada a la categoria sènior abans de fer el salt a la DH. Ha estat aquesta 2017/18 quan Sirvent ha competit amb els colors del Sant Cugat a la Divisió d’Honor “B”, jugant 15 partits (només dos de suplent) per anotar dues marques i 65 punts amb el peu (21 transformacions i 7 cops de càstig).

sergio_molinero_rugbycat
Sergi Molinero serà company de Sirvent al Burgos. Foto Jaume Andreu

El nou jugador dels Aparejadores de Burgos ha estat convocat amb les categories inferiors de la selecció catalana (S16 i S18) i enguany amb la selecció catalana absoluta de rugby a VII (les Bès7ies). També va ser cridat per la selecció espanyola S18 la temporada passada però es va trencar els creuats del genoll dret pocs dies abans del debut a l’Europeu.

D’aquesta manera el Sant Cugat confirma ja tres baixes en aquest període de Mercato, ja que la marxa d’Otger Sirvent s’afegeix a la d’Iñaki Berasategui i a la retirada dels terrenys de joc de Gerard Mayol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *