Paco Peña, nou responsable de la secció de rugby del FC Barcelona

El fins ara Director Tècnic dels blaugrana substitueix Karl Jahnke com a principal dirigent

Peña formarà comissió amb cinc persones més per gestionar el Barça

RugbyCat

Fotografia de FCB Rugby

Seguir el rumb

El FC Barcelona segueix els passos marcats els darrers anys i Paco Peña s’encarregarà des d’aquest mateix estiu a dirigir la secció de rugby del club blaugrana en substitució de Karl Jahnke, qui ha decidit deixar el càrrec. Peña, que fins ara era el president de l’Associació de Veterans Rugby Barça (una associació estretament lligada al Barça que permet jugar a rugby a aquells qui no poden tenir fitxa federativa amb el FCB -des dels Sots-6 fins a dalt), donava el relleu divendres a Jaume Capell i quedava alliberat per poder agafar el nou paper.

pena_capell_rugbycat
Jaume Capell agafa el relleu de Paco Peña. Foto FCB Rugby

Peña no estarà sol al capdavant de l’entitat barcelonina, i ha format una Comissió que consta de cinc àrees. Encapçalats per ell mateix (el que seria el president a la resta de clubs, però al Barça hi ha Josep Maria Bartomeu com a màxim dirigent de tots els esports), el responsable de l’equip sènior serà Roger Cerdan, que substitueix Peña en aquesta funció.

També hi haurà un responsable dels delegats (Eduard Vilaseca), el responsable de les categories inferiors (Fernando Alegría) i el responsable de gestió de la secció (Josep Garro). A més, aquesta Comissió comptarà amb Josep Valls com a assessor.

pena_vilaseca_rugbycat
Peña amb Eduard Vilaseca, rsponsable dels delegats. Foto Rosa Maria Carrillo

El Barça es reestructura quan ja porta tres anys a la Divisió d’Honor i busca l’estabilitat esportiva per no patir per aconseguir la permanència. Amb aquest objectiu en ment, Paco Peña i Tomás García (entrenador del primer equip i responsable de l’àrea de desenvolupament sènior) cerquen ampliar tant la qualitat com la quantitat de jugadors de la plantilla, quan de moment s’han conegut dues incorporacions a les files barcelonines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *