Pedro de Matías entrenarà les Leonas 7s

L’exentrenador del CAU València substitueix Eusebio Quevedo al capdavant de la selecció

RugbyCat

Fotografia de FER

Relleu a les Leonas

La Federació Espanyola de Rugby va anunciar ahir que Pedro de Matías es farà càrrec de la selecció femenina de rugby a VII. L’exentrenador del CAU València agafa el relleu d’Eusebio Quevedo, qui a finals de la temproada anterior ja va anunciar que no podria seguir perquè el càrrec de seleccionador va tornar-se incompatible amb la seva professió.

Des de Ferraz confien en el talent del jove Pedro de Matías (36 anys), qui a part d’haver dirigit el CAU també és el director del Centre de Rugby de València, ha estat seleccionador masculí Sub-18 els últims tres europeus i va dirigir la selecció universitària en el mundial de Swansea del 2016.

dematias_rugbycat
Pedro de Matías afronta el repte de les Leonas 7s. Foto FER

Sobradament preparat, s’espera que el nou seleccionador segueixi el camí marcat per Quevedo, qui va començar la renovació generacional a les Leonas de rugby a VII la passada campanya complint amb l’objectiu (pels pèls però assolit) de mantenir la categoria a les Sèries Mundials.

Caldrà veure doncs si Pedro de Matías segueix comptant amb les jugadores que van entrar l’any passat a la rotació de les Leonas, com per exemple Maria Losada (que va convertir-se en una habitual) o Raquel García, que va debutar al Japó a finals del mes d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *