Pol Pla debutarà a les Seven World Series de Dubai

L’aler català entra a la llista de convocats en la primera cita de les Sèries Mundials

Pablo Feijoo dirigeix l’equip que ha de mantenir els Leones a l’elit dels sevens

RugbyCat

Fotografia de Reuters

Comença la lluita per la permanència

Pol Pla continuarà amb la seva aventura internacional quan debuti, en poc més d’una setmana, a les Sèries Mundials de Rugby a VII de Dubai en el torneig inaugural del circuit. L’aler, com era d’esperar, ha entrat a la llista de convocats per a la primera cita (1 i 2 de desembre) de la temporada dels Leones VII, que enguany tornen a l’elit dels sevens després de tres temporades.

pol_pla_namibia_rugbycat
La velocitat de Pol Pla farà molt de servei als Leones. Foto FER

En la presentació clebrada ahir a Madrid, el seleccionador estatal Pablo Feijoo va ser clar sobre quina era la meta dels vermells: “L’objectiu final és mantenir-nos. És dificilíssim ja que Rússia porta vint tornejos més que nosaltres però crec que no estem molt lluny i que podem competir amb qualsevol”.

No serà bufar i fer ampolles, doncs els Leones competiran amb els altres catorze “core teams” (Nova Zelanda, Austràlia, Sud-Àfrica, Anglaterra…) i un de convidat en cada torneig durant els deu que duren les sèries. Arreu del món i fins el 10 de juny, els de Feijoo hauran d’optimitzar tots els seus recursos per tal de mantenir la categoria en un format altament competitiu que abraça plenament la professionalització d’elit.

pablo-feijoo-seven_rubycat
Pablo Feijoo creu en les possibilitats del seu equip. Foto Olympo Deportivo

L’equip capitanejat pel tres quarts de l’Hernani Igor Genua compta amb set dels jugadors que van participar als Jocs Olímpics del Brasil (Joan Losada no hi és perquè va renunciar a la selecció de sevens per incompatibilitats amb la seva feina), i en la posada en escena de Dubai voldran demostrar que estan preparats per competir contra qualsevol conjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *