Pol Pla jugarà tota la temporada amb els Leones 7s

L’aler català formarà part de la plantilla de Pablo Feijoo i no jugarà amb el Barça

Joan Losada no serà amb els Leones i capitaneja el FC Barcelona

RugbyCat

Fotografia de FER

Dedicació absoluta a les World Series

Com era d’esperar, Pol Pla formarà part de la selecció espanyola de rugby a VII que aquesta temporada competirà a les World Series. L’aler català ha firmat un dels 16 contractes que la Federació Espanyola de Rugby (FER) ha ofert i es dedicarà de forma exclusiva a les concentracions, entrenaments i viatges que el combinat estatal realitzarà aquest curs per tal d’afronar amb les màximes garanties el circuit mundial de rugby a VII.

pla_samoa_rugbycat
Pol Pla afegirà a la seva carrera la participació a les World Series. Foto FER

Aquest compromís, però, li impedeix jugar amb el FC Barcelona, doncs en cas de lesionar-se amb la samarreta blaugrana es trencaria el contracte amb la FER. Qui no serà membre de la selecció és Joan Losada, peça fonamental dels esquemes del seven espanyol durant anys, doncs ha decidit apostar per la seva carrera professional i ha signat contracte amb el FC Barcelona, sent escollit capità del conjunt blaugrana.

Pel que fa a Pol Pla, ha estat concentrat dues setmanes a Sierra Nevada, on la selecció espanyola entrena per assolir el seu objectiu: “L’objectiu és mantenir-se -declara Pla-. Serà difícil perquè altres anys hi havia alguna selecció concreta que si la superaves ho aconseguies. Aquest curs podria ser Rússia, però l’any passat ja va demostrar que podia estar allà (a les World Series) i serà un objectiu difícil. Si superem a Rússia crec que ho aconseguirem”.

losada_hernani_rugbycat
Joan Losada aposta pel Barça aquesta temporada. Foto Edu Rois

 

Un dels dubtes que planegen sobre la selecció entrenada per Pablo Feijoo és si la FER i el rugby espanyol tenen els recursos suficients per competir al mateix nivell que la resta de països: “Ens podem preparar bastant junts -assegura Pla- , però quan torno a casa no tinc unes facilitats com deuen tenir la resta. No tens remuneració per dedicar-te només a això com a veritable professional. Tot i així, no podem queixar-nos dels mitjans que tenim, és el que tenim i amb això ens apanyarem”.

Deixant de banda la preparació o les condicions amb les que haurà de competir, Pol Pla es mostra (evidentment) emocionat per la possibilitat de jugar en unes World Series: “Et tracten de manera especial, els jugadors sempre són els mateixos, tens moments que pots compartir amb gent d’altres seleccions i fora del camp hi ha un ambient i una atmòsfera diferent. És comparable a un mundial de F1 o de Moto GP. M’ho imagino d’una forma similar, compartint tota la temporada amb gent d’altres seleccions i en una competicio que està molt ben preparada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *