Presumeix de bigoti i apunta’t al Movember del rugby català!

RugbyCat

Amb l’arribada del mes de novembre, molts homes s’uneixen al Movember, una iniciativa que consisteix en deixar-se créixer el bigoti en solidaritat amb el càncer de pròstata, el càncer de testicles i altres malalties similars relacionades amb el sexe masculí. Amb l’objectiu de recaptar fons en la lluita contra aquestes malalties, des de Movember.com es poden fer donatius.

Aquesta tradició va néixer l’any 2003 a Austràlia gràcies a dos joves que volien donar suport a un amic que patia càncer de pròstata i van deixar créixer-se el bigoti. Des de llavors, el rugby es va afegir a aquest ritu solidari que cada any recapta diners per combatre aquestes malalties.

L’equip RugbyCat i el concurs de bigotis

A rugbycat.cat volem participar de la iniciativa i ajudar en aquest repte solidari. Per aquest motiu hem creat un compte a la pàgina web de Movember, per tal de recaptar fons i fer pinya contra aquestes malalties. A través d’aquest enllaç: moteam.co/rugbycat-cat, tots els rugbiers catalans podran unir-se a l’equip RugbyCat per mostrar la seva solidaritat amb la causa.

A més, des de rugbycat.cat volem que ens ensenyis el teu bigoti i presumeixis d’estil. És per això que iniciem un concurs en paral·lel per trobar el millor bigoti del rugby català. Envia’ns la teva fotografia amb el bigoti al correu rugbycat.cat@gmail.com o a través de les xarxes socials de facebook i twitter i el millor bigoti guanyarà una samarreta de la selecció catalana de rugby!

No ho dubtis, presumeix de bigoti i apunta’t al Movember del rugby català!

rugbycat_movember_cap

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *