Primera concentració d’Espanya VII sense Losada, Pla ni Jorba

Pablo Feijoo ha confeccionat una primera llista plena de cares noves

Losada, Pla i Jorba no han pogut assistir a la convocatòria però compten per al seleccionador

RugbyCat

Fotografia d’AFP

La primera llista de convocats del nou seleccionador dels Leones de rugby a VII, Pablo Feijóo, presenta moltes novetats. Amb l’adéu de “Tiki” Inchausti després de la històrica participació als Jocs Olímpics, el combinat estatal de sevens afrontava una nova etapa. El relleu d’alguns dels noms més veterans com César Sempere, Matías Tudela o el propi Feijoo semblava clar, i en la primera concentració d’Espanya tan sols hi seran tres dels olímpics.

Iñaki Villanueva, Paco Hernández i Igor Genua són els únics convocats que van ser a Rio de Janeiro, mentre que Glen Rolls, Francisco SorianoRafael De Santiago van disputar les sèries europees de la temporada passada. Els altres deu escollits són: Jhonaton Carter, Tomas Pearce, Juan Ramos, Federico Castiglioni, Pedro de la Lastra, Guillermo Mateu, Arturo Iñiguez, Pedro Martín, Álvar GimenoHugo Alonso.

Moltes absències

No sembla, però, que aquest grup de jugadors sigui, ni molt menys, el definitiu per disputar el torneig del mes d’abril en el qual Espanya es jugarà l’ascens (i tornada) a les Sèries Mundials de Rugby a VII. A la convocatòria s’hi troben a faltar molts jugadors cridats a ser la nova columna vertebral de la selecció espanyola. Joves com Ángel López, Pablo Fontes, els culers Joan Losada i Pol Pla, o Jordi Jorba, qui ja va jugar l’Europeu del mes de juliol i també va debutar amb la selecció absoluta de XV.

Pablo Feijoo compta amb els tres jugadors catalans per a la selecció de rugby a VII, tot i que per diferents motius ni Losada, ni Pla ni Jorba han pogut assistir a aquesta primera concentració. Així doncs, caldrà esperar a la propera convocatòria dels nous Leones de VII per veure quines cares noves i quins vells coneguts lluitaran per tornar a l’elit dels sevens mundials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *