Quatre equips, una corona. Ja són aquí les semifinals de la Primera Catalana

BUC “B” i Manresa parteixen com a favorits i volen defensar el factor casa en l’anada

Hospi “B” i Barça “B” intentaran sorprendre a domicili per colar-se a la final

Pol Camprubí

Fotografies d’Edu Rois / Naza Bellelli

Aquest cap de setmana finalment comença la fase final de la Primera Catalana. Després d’una llarga temporada, la més llarga de totes les competicions de per aquí, arriba l’hora de la veritat, el playoff pel títol. BUC B, Manresa, Barça B i Hospi B s’enfrontaran en les semifinals d’aquesta competició.

Quatre equips, una corona

Ja amb la temporada acabada per a la majoria d’equips, encara queda un títol per resoldre a Catalunya i és el de la Primera Catalana, amb un atractiu playoff que podríem anomenar “el playoff dels filials”, amb permís del Manresa, ja que tres dels quatre equips que s’hi ha classificats són filials. Per una banda s’enfrontaran el BUC “B” contra L’Hospitalet “B” i per l’altra el Manresa contra el Barça “B” (que en realitat és el tercer equip blaugrana).

buc_cornella_rugbycat
El BUC “B” vol culminar un gran curs amb el títol. Foto Edu Rois

Sembla que el BUC es presenta al playoff amb l’etiqueta de favorit després de completar una temporada regular quasi perfecta pel que fa als a resultats. Els de negre han comptat tots els seus partits per victòries amb una única excepció, en caure derrotats en el seu particular derbi contra el Gòtics “B”. L’Hospitalet també ha realitzat una bona temporada amb algunes victòries molt contundents, però ja sap el que és perdre contra el BUC aquesta temporada i ha acabat la fase regular amb mal regust de boca caient a casa, també contra el Gòtics. Diumenge a les 10h a la Foixarda es decidirà quin dels dos equips mereix més passar a la final.

manresa_torroella_rugbycat
El Manresa intentarà fer bona la condició de favorit. Foto Xiulet Final

L’altre favorit és el Manresa, que també ha realitzat una temporada molt bona i regular, transformant el Congost en un fortí i sumant dues úniques derrotes en total. Però precisament una de les dues va ser contra el seu rival a semifinals, el Barça, que es va imposar en un partit ajustat a la Teixonera. Els blaugrana arriben com un tro després de dues victòries molt àmplies per acabar la lliga regular i voldran donar la campanada i emportar-se la victòria i el passi a la final a Manresa, un camp on només ha guanyat el BUC aquesta temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *