Raquel Garcia debutarà amb les Leonas VII en unes Sèries Mundials

La jugadora de l’INEF Barcelona és al Japó preparant el torneig de Kitakyushu

També hi seran les catalanes Maria Losada i Bàrbara Pla

RugbyCat

Fotografia de Pere Masó

La quarta parada de les Seven World  Series porta una molt bona notícia per al rugby femení català, que veurà com una altra jugadora debuta a la màxima competició internacional de rugby a VII. Raquel García, amb tan sols 21 anys, jugarà a Kitakyushu (Japó) amb les Leonas de rugby a VII el seu primer torneig en unes sèries mundials.

La tres quarts de l’INEF Barcelona es troba des de la setmana passada a la ciutat nipona preparant la cita (Espanya ha jugat dos enfrontaments amistosos contra el Japó), i juntament amb ella també hi són Bàrbara Pla (Getxo) i Maria Losada (INEF), que repeteix participació per segon torneig consecutiu.

raquel_garcia_inef_rugbycat
Raquel Garcia serà la tercera catalana en debutar enguany. Foto Ernesto Aradilla

La convocatòria per a Raquel García arriba un cop finalitzada la temporada amb l’INEF Barcelona ja finalitzada, doncs les Ósses van quedar fora dels playoffs pel títol en la darrera jornada de la Divisió d’Honor Femenina. Garcia va aterrar al club barceloní aquesta campanya procedent del Sitges i ha jugat tots els minuts de la DHF amb les de verd, sortint en els set partits de titular i sumant tres marques des de les posicions de centre o d’obertura.

El Japó, una cita complicada

Kitakyushu hi haurà encara una altra debutant; la tercera línia del Getxo Nerea Aguirre competirà amb les Leonas VII per primera vegada en unes sèries mundials, que celebraran el proper cap de setmana la quarta cita de la temporada. En les tres anteriors, Espanya ha sumat un total de 9 punts, que li valen només per ser desena a la classificació general.

Leonas_Kitakyushu_convo_rugbycat
Les escollides per al Japó s’estan preparant per a la cita. Foto FER

Per intentar apropar-se a la novena posició (que defensa Irlanda amb 16 punts), Eusebio Quevedo ha convocat a les següents jugadores:

Olímpico de Pozuelo: Patricia García, Iera Echebarría i Sabina Hurtado

INEF Barcelona: María Casado, Maria Losada i Raquel Garcia

Getxo Artea RT: Bàrbara Pla, Nerea Aguirre i Uribarri Barrutieta

CR Complutense Cisneros: Amaia Erbina

Industriales: Olivia Fresneda

XV Sanse Scrum: María Ribera

L’objectiu principal de les noies d’Eusebio Quevedo és millorar la novena posició assolida a Las Vegas, el darrer i millor campionat realitzat per les de vermell fins el moment. Al Japó, però, no serà fàcil aconseguir el bitllet per als quarts de final, doncs les Leonas tenen com a rivals de grup el Canadà (tercer a la classificació), els Estats Units (sisè) i Anglaterra (vuitè).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *