Ricardo Vázquez i Toni García dirigiran el primer equip del Castelldefels

Vázquez i García van entrenar el Químic durant vuit temporades

La parella de tècnics agafa les regnes del vigent campió de la DHC

RugbyCat

Fotografia de CRUC

Noves cares al timó del CRUC

Pocs dies més tard d’anunciar la marxa de Lucho Cabanne i Pere Claramunt, el Castelldefels ha fet públic avui qui seran els seus substituts. Per encarregar-se del primer equip de Can Vinader, la junta directiva ha confiat en Ricardo Vázquez i Toni García, que reemprenen les tasques d’entrenadors després d’un any sabàtic.

castelldefels_corona_dhc_rugbycat
Tornar a aixecar la corona de la DHC no serà bufar i fer ampolles. Foto Jaume Andreu

Vázquez i García van fer-se càrrec del primer equip del Químic des de la temporada 2006/07 fins la 2013/14, precisament el curs que el club barceloní va assolir l’ascens a la ja desapareguda Primera Nacional. Els nous tècnics del CRUC van aconseguir pujar als de la Teixonera des de la Segona Catalana fins la categoria de bronze del rugby estatal, plantant-se aquell curs a la semifinal d’ascens a la DHB, en la qual van caure davant el Tatami.

Després d’una temporada a les categories inferiors del BUC i d’un any allunyats de les banquetes, Ricardo Váquez i Toni García agafen la responsabilitat de dirigir el timó d’un dels equips catalans amb més projecció de Catalunya. Vigent campió de la Divisió d’Honor Catalana, la bona feina dels del Llobregat amb les categories inferiors i l’imminent nou camp que serà construït a Castelldefels ofereixen al CRUC uns anys excitants amb l’ascens a la DHB com a objectiu (esportiu, econòmic i social) pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *