Ripollès i Anoia no es deixen sorprendre i jugaran la final de la Tercera Catalana

Els dos equips van fer bo el “factor casa” derrotant a Begues i Alella

La final serà el 22 d’abril a Cornellà a les 16h, just abans que la de la Segona Catalana

RugbyCat

Fotografia de Ripollès/Anoia RC

Com la Divisió d’Honor Catalana i la Segona Catalana, la Tercera Catalana celebrava aquest cap de setmana les semifinals pel títol. A diferència de les altres dues lligues, els dos primers classificats de la competició van fer bona la seva condició de favorits, i aprofitant el “factor casa”, el Ripollès i l’Anoia es desfeien dels seus rivals per tenir el dret de ser a Cornellà el dissabte 22 d’abril a les 16h, quan se celebrarà la final.

Sense sorpreses a Ripoll

Ripoll rebia dissabte els jugadors d’un Begues RC motivadíssim en la primera temporada que jugaven però conscients que les seves possibilitats eren escasses. El Ripollès tan sols havia pedut en tota la lliga regular un enfrontament (en la penúltima jornada 20 a 17 a Alella) i si no hi havia un daltabaix majúscul, els arlequinats tenien molts números per passar a la final.

ripolles_begues_rugbycat
El Ripollès pot posar la cirereta a una gran temporada. Foto Begues RC

El Begues (cinquè) havia aconseguit el bitllet per a les semifinals gràcies a la renúncia del Manresa “B” (segon) de jugar-les, i durant 80 minuts va bregar al camp del líder, però el Ripollès va acabar imposant-se amb claredat 35 a 12 i accedia a una final que s’ha guanyat a pols de ser-hi. Màxim anotador de la competició i també l’equip que menys punts rep, els de Ripoll tenen l’oportunitat d’aconseguir el primer títol de la seva curta història (la fundació del club data del 2012).

Els Hippos s’imposen a Igualada

Una situació similar viuran els Hippos el proper 22 d’abril, doncs el club d’Igualada va començar la competició tan sols un any més tard que el Ripollès, i com els arlequinats mai no han guanyat cap títol. L’Anoia, però, no afrontava el duel amb l’Alella tan confiat, doncs dels darrers quatre enfrontaments només n’havia guanyat un (dues derrotes i un empat).

anoia_alella_rugbycat
L’Anoia mirarà d’aconseguir el primer títol de la seva història. Foto CR Alella

Per contra, els del Maresme arribaven endollats a la cita, acumulant quatre triomfs consecutius i amb la intenció de donar la campanada. El matx, tot i començar amb un empat a 3 degut a un cop de càstig per a cada equip, va decantar-se clarament a favor d’un Anoia que a la final haurà de millorar l’actuació del darrer partit amb el Ripollès de principis de març, quan va caure per un abundant 57 a 19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *