Rodrigo Ávalos i Joaquín Hardoy, talent argentí per al Barça

El centre i el mig de melé provenen del CUBA argentí

Amb aquestes ja són vuit les incorporacions del Barça d’aquest estiu

Marc Romero

Fotografia de A Pleno Rugby

El Barça ha anunciat aquest matí quatre incorporacions per a la temporada 2018/2019. Es tracta de Rodrigo Ávalos, Joaquin Hardoy, Tomás Borghi i Jerónimo Berruezo (els dos útlims us els avançava Rugbycat.cat), que han estat presentats a les oficines del club culer.

noves_cares_fcb_rugbycat
Berruezo, Hardoy, Borghi i Ávalos, a Can Barça. Foto FCB

El talent del CUBA segueix arribant a Barcelona

Tant Rodrigo Ávalos com Joaquín Hardoy arriben procedents del Club Universitario de Buenos Aires (CUBA). Ávalos, de 27 anys, 90 quilos de pes i 1,85 metres d’alçada, juga en la posició de primer centre. La temporada passada va disputar un total de catorze partits en el TOP 14 de la URBA (Unión de Rugby de Buenos Aires). En les sis temporades que ha jugat amb el CUBA ha disputat un total de 82 partits acumulant prop de 6.000 minuts en aquesta competició.

avalos_fcb_rugbycat
Rodrigo Ávalos en acció el 2016. Foto Periodismo-Rugby

D’altra banda, Hardoy, de 29 anys, 79 quilos de pes i 1,74 metres d’alçada, juga en la posició de mig de melé. També ha disputat sis temporades al TOP 14 de la URBA sumant un total de 104 partits i més de 8.000 minuts.

hardoy_fcb_rugbycat
Joaquíon Hardoy, nou mig de melé blaugrana. Foto A Pleno Rugby

En el seu palmarès destaquen els mateixos resultats que Ávalos. Tots dos han disputat dues finals del TOP 14 de Buenos Aires (2014 i 2015), i tots dos han sumat un títol de campions d’aquesta mateixa lliga (2013). De fet, el títol que aquests dos jugadors, que compartien vestuari amb Bautista Guemes (actual jugador del Barça), va trencar un malefici de 43 anys sense títols d’aquest equip de la capital d’Argentina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *