Samu Ezeala convocat per a un torneig amistós amb França 7s

L’aler català es concentrarà amb la selecció francesa de rugby a VII

RugbyCat

Fotografia de Les Photos d’Amandine

Allez Samu

Samu Ezeala ha estat convocat pel seleccionador de França de rugby a VII, Jérôme Daret, aquesta setmana a Marcoussis (França) per preparar un torneig amistós a Londres el proper cap de setmana. L’aler català, que no té el passaport francès, es perdrà els dos propers enfrontaments amb l’ASM Clermont contra La Rochelle i els Northampton Saints.

Samu Ezeala segueix somrient aquest curs. Foto THIERRY ZOCCOLAN/AFP/Getty Images

La notícia podria confirmar el que molts es temien des de la Federació Espanyola: Samu Ezeala jugarà amb la selecció de França. Varis mitjans asseguren que se li està tramitant el passaport francès, i el fet que l’hagin convocat per aquest torneig reforça aquests indicis i la voluntat de la federació francesa d’assegurar-se que Ezeala pugui ser convocat pel VII i el XV del Gall (bloquejant així altres combinats nacionals).

Ezeala ha estat sempre precabut pel que fa al tema de amb quina selecció jugaria, deixant oberta la porta tant per a la selecció espanyola com per a la francesa. L’aler barceloní (que farà 19 anys l’11 de desembre) és una de les promeses del rugby francès, jugant enguany ja amb el primer equip del Clermont (tres jornades, dues titularitats i dos assajos) al Top 14.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *